Diensten en Producten

Domeinregistratie

Met de registratie van uw domeinnaam creëert u een toegangspunt voor bezoekers om uw website te bereiken. Een goede domeinnaam draagt bij aan de vindbaarheid van uw website. Bij CoolBit heeft u de volledige controle over uw geregistreerde domeinnamen en alle benodigdheden voor het correct functioneren zijn inbegrepen.

Meer over domeinregistratie »

Webhosting

Goede bereikbaarheid is een van de belangrijkste eigenschappen van een website. Een website die niet altijd online is loopt bezoekers mis, dit geeft een slechte indruk en kan u klanten of terugkerende bezoekers kosten. Door uw website bij CoolBit te plaatsen is uw website en e-mail altijd goed te bereiken.

Meer over webhosting »

DNS Hosting

DNS servers op verschillende netwerken is belangrijk voor optimale bereikbaarheid van uw domeinen. Maar in het opzetten en onderhouden van meerdere DNS servers gaat extra tijd zitten, tijd die u misschien liever besteedt aan klanten of andere projecten. Met de DNS hosting dienst van CoolBit hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer van de servers, u hoeft enkel de gewenste domeinen via het Extranet toe te voegen.

Meer over DNS hosting »

E-mail fallback

E-mail is een belangrijk communicatiemiddel, mocht uw e-mailserver onverhoopt onbereikbaar zijn is het fijn om te weten dat e-mail niet verloren gaat. Daarom is het verstandig om terug te kunnen vallen op een server die e-mailt tijdelijk bewaart tot uw eigen e-mailserver weer beschikbaar is.

Meer over E-mail fallback »

Domein beschikbaar?

Controleer beschikbaarheid Check

Klanten Extranet

Als klant heeft u de volledige controle over de afgenomen diensten via het CoolBit Klanten Extranet.

Inloggen Klanten extranet

Webmail

Overal ter wereld toegang via uw e-mail bij CoolBit, gewoon via een webbrowser.

Webmail Webmail