Domeinregistratie

BestellenBestellen

Een domeinnaam is een essentieel onderdeel van uw website, via een domeinnaam komen klanten en bezoekers bij uw website terecht. Reden te meer om de domeinregistratie goed te regelen. Via CoolBit heeft u de volledige controle over uw domeinregistratie. Als u er even niet uit komt of advies nodig heeft, staat CoolBit voor u klaar om te helpen.

Makkelijk

Bij CoolBit kunt u van alles zelf instellen aan de diensten die u afneemt. Maar als u enkel een domeinnaam met website wilt, bent u ook aan het goede adres. Als u tijdens het bestellen kiest voor webhosting en een domeinnaam worden alle instellingen standaard goed gezet. Na de oplevering van uw bestelling kunt u direct beginnen met het plaatsen van uw website.

Volledige controle

Via het Klanten Extranet van CoolBit heeft u de mogelijkheid om zelf gegevens en instellingen van uw domein te wijzigen. Deze wijzigingen worden automatisch uitgevoerd en via het Extranet en via e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang.

Compleet

Bij uw domeinregistratie bij CoolBit zijn aanvullende diensten inbegrepen. Zo mag u gebruik maken van de nameservers van CoolBit, u kunt via het Extranet de DNS zone real-time bewerken. Ook is het mogelijk om gratis van de webforwarding dienst gebruik te maken, zo stuurt u uw bezoekers door naar een andere website. Als u zelf de achterliggende techniek gaat beheren, kunt u gebruik maken van de secundaire DNS server en fallback e-mail server van CoolBit.

Per jaar betaalt u ...

.nl € 9,95 .com € 9,95 .info€ 9,95
.eu € 15,- .net € 9,95 .biz € 9,95
.be € 12,- .org € 9,95 .name € 30,-
.de € 20,- .nu € 55,- * .co.uk € 30,- *

* Registratie alleen per 2 jaar, de opgegeven prijs is voor 2 jaar registratie

Domein verhuizen naar CoolBit

Het is mogelijk uw domein te verhuizen van uw huidige provider naar CoolBit. Door een goede verhuizing te plannen is de overlast die bezoekers ervaren tot een minimum te beperken. Neemt u contact op om uw situatie te bekijken voor een soepele verhuizing.

Domein beschikbaar?

Controleer beschikbaarheid Check

Klanten Extranet

Als klant heeft u de volledige controle over de afgenomen diensten via het CoolBit Klanten Extranet.

Inloggen Klanten extranet

Webmail

Overal ter wereld toegang via uw e-mail bij CoolBit, gewoon via een webbrowser.

Webmail Webmail