E-mail fallback

E-mail is een belangrijke vorm van communicatie en u wilt natuurlijk dat e-mail gericht aan u altijd ontvangen wordt. Daarom is het aan te raden om altijd te zorgen voor een e-mailserver waar op teruggevallen kan worden als er onverhoopt problemen zijn met uw eigen e-mailserver. CoolBit kan voor u een zogenaamde e-mail fallback verzorgen.

Werking

Via het Extranet heeft u de mogelijkheid om de domeinen te beheren waarvoor door CoolBit de fallback dienst verzorgt wordt. Zodra de domeinen waarvoor u de fallback dienst wilt gebruiken in het Extranet zijn opgegeven dient u de DNS gegevens van uw domein te wijzigen. Zodra deze wijzigingen actief zijn en uw e-mailserver is tijdelijk niet bereikbaar, ontvangt u de e-mail, via de fallback dienst, zodra uw eigen e-mailserver weer beschikbaar is.

Meerdere domeinen

Beheert u meerdere domeinen, bijvoorbeeld voor uw klanten? Via het Extranet beheert u makkelijk grotere hoeveelheden domeinen voor deze dienst. Neemt u contact op via onderstaande link om een prijsopgaaf te krijgen voor uw situatie.

Bestellen

Elke situatie is anders, als u interesse heeft in deze dienst bespreken we daarom graag de mogelijkheden. Op deze manier krijgt u een dienst die precies bij u past. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op, contactinformatie.

Domein beschikbaar?

Controleer beschikbaarheid Check

Klanten Extranet

Als klant heeft u de volledige controle over de afgenomen diensten via het CoolBit Klanten Extranet.

Inloggen Klanten extranet

Webmail

Overal ter wereld toegang via uw e-mail bij CoolBit, gewoon via een webbrowser.

Webmail Webmail